La JSC es reuneix amb la diputada Alícia Romero i el diputat Raúl Moreno i els hi presenta el document de 50 mesures per la reconstrucció social i econòmica

0
161

Avui, la companya Judith Riera i el company Adrià Díaz s’han trobat virtualment amb la diputada i el diputat socialistes Alicia Romero i Raúl Moreno per presentar-los-hi el document amb les 50 mesures de reconstrucció social i econòmica elaborat per la nostra organització.

De la mateixa forma que va passar en la darrera reunió amb el Primer Secretari i la Viceprimera Secretària, Miquel Iceta i Eva Granados, el document ha tingut una molt bona acollida per part dels companys i la companya, qui a la vegada que ens han reiterat el seu suport i a treballar-les conjuntament per portar-les al Parlament.

En aquesta ocasió hem tingut l’oportunitat d’aprofundir en les propostes per a universitats i en matèria de drets socials, dos sectors clarament castigats pels governs convergents i independentistes de la darrera dècada. Per tal de no deixar ningú enrere hem de continuar lluitant fins a aconseguir la gratuïtat de les taxes universitàries, posar fi a la precarietat i la pobresa juvenil i garantir la igualtat d’oportunitats per a tothom, entre d’altres.

Aquesta trobada ha estat la segona d’un cicle amb diversos actors socials i polítics i té per objectiu buscar el màxim suport per unes propostes clarament orientades a millorar el país.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here