Gemma Moreno, Secretària d’Organització de JSC Terres de Ponent

Avui, 12 de maig se celebra el Dia Internacional de la Infermeria i aquest any, més que mai els hem d’agrair tot l’esforç, vocació i dedicació que ens dediquen dia rere dia per millorar la qualitat de vida dels pacients.

Avui, volem homenatjar a aquests professionals sanitaris que estan lliurant la batalla al Covid-19 en primera línia. Dia rere dia, a les 20.00 de la tarda ens congreguem als balcons i terrasses de les nostres cases per agrair-los la seva tasca i dedicació, però avui més que mai, en el seu dia els hem d’oferir un aplaudiment infinit.

La seva feina no és gens fàcil. Durant dos mesos els aplaudiments que hem ofert han anat dedicats als professionals sanitaris que hem considerant els nostres herois i heroïnes. Però, sobretot els hem d’agrair que estiguin presents en els moments més durs de la vida de les persones.

Han demostrat, que tot i el risc de contagi, s’han mantingut ferms i lluitadors treballant perquè el nostre país pugui tirar endavant. Jornades laborals intenses, pal·liant amb l’estrès i l’angoixa que genera la pandèmia, treballant a contra rellotge per poder vèncer al virus.

Avui més que mai, us hem de donar les gràcies per cuidar-nos. Gràcies infermers, infermeres i professionals sanitaris per la gran tasca que esteu fent. Avui, com cada dia teniu el nostre aplaudiment.

 

Gemma Moreno

Secretària d’Organització de JSC Terres de Ponent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here