Presentació CARTELL CONCURS CLIPMETRATGES

0
225

El passat dilluns 7 de febrer, la Joventut Socialista de Balaguer va presentar al local de l’agrupació i davant els militants i simpatitzants de la comarca de La Noguera, el cartell anunciador del primer Concurs de Clipmetratges Terres de Ponent.

El concurs està dirigit als joves d’entre 12 i 30 anys i que siguin residents de les sis comarques que formen les Terres de Ponent.

Els participants hauran de crear petits vídeos casolans amb els seus telèfons mòbils o càmeres de vídeo tot reflectint la temàtica del medi ambient: gestió sostenible dels residus, contaminació de les aigües, ús racional i eficient de l’energia, millora del paisatge i zones verdes protecció de la flora i la fauna, qualitat de l’aire, protecció contra la contaminació acústica, mitjans de transport sostenibles, educació ambiental i participació ciutadana i compra verda i responsable.

El concurs pretén sensibilitzar a la joventut de la importància de mantenir un planeta en bon estat tot utilitzant les noves tecnologies i coincidint aquest 2011 amb l’Any Internacional dels Boscos. Els clipmetratges podran ser entregats fins el proper 29 d’abril i com a premis es lliuraran dos consoles Wii, una per categoria (categoria A de 12 a 18 anys, categoria B de 19 a 30 anys). Els premis s’atorgaran en funció a la realització del vídeo, o perquè analitzin o aportin valors sobre el medi ambient.

La presentació del cartell va ser realitzada (d’esquerra a dreta a la foto) pel Sr. Miquel Aguilà, alcalde de Balaguer, la Sra. Monica Lafuente, Diputada del PSC al Parlament, en Sergio Casanova, Primer Secretari de la Federació JSC Comarques de Lleida, la Sra. Agnès Pardell, Diputada del PSC al Parlament i per Sergi Nunes, Primer Secretari de l’Agrupació JSC a Balaguer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here