Comarques de Lleida

JOSEP MARIA MÒDOL, ELEGIT NOU PRIMER SECRETARI DE LA JSC DE LES COMARQUES DE LLEIDA

La Joventut Socialista de la Federació de les Comarques de Lleida ha elegit aquest diumenge la nova Comissió Executiva

La Joventut Socialista de la Federació de les Comarques de Lleida ha elegit la nova comissió executiva en un congrés extraordinari celebrat aquest diumenge. La nova directiva ha estat aprovada amb un 100% dels vots a favor. D’aquesta manera, Josep Maria Mòdol és ara el nou Primer Secretari de la JSC de les Comarques de Lleida, seguit de Maria Guàrdia com a secretària d'organització, Lorena Gonzàlez,Miriam Barrios, Eudald Ibars, Irina Vilalta, Nayim Tami i Robert Cuellas en les diferents secretaries de l'executiva.Una trentena de persones han assistit al congrés, entre elles el Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Àngel Ros, la Primera Secretària de l’Agrupació del PSC a Lleida, Marta Camps, i la viceprimera secretària de la JSC, Arantxa Calvera.

El nou Primer Secretari de la Joventut Socialista a les Comarques de Lleida, Josep Maria Mòdol, ha destacat que “el nostre principal objectiu ha de ser tornar a connectar amb la societat, tornar a arribar al col•lectiu de joves en uns moments complicats per a la política”. En aquest sentit, ha dit, “hem de donar respostes als principals problemes dels joves, amb un atur juvenil excessiu, amb dificultats per emancipar-se i per trobar sortides de futur”. Arantxa Calvera va encoratjar a la nova executiva a treballar pels joves i Àngel Ros va animar al nou equip a liderar les forces de progrés, exigir polítiques de recuperació econòmica i defensar els serveis públics

Durant el Congrés es va donar un emotiu comiat a la militant Jordina Freixanet, que després de 16 anys deixa l'organització juvenil. 

Adreça

Galería d'imatges (1)