La Joventut Socialista de les Comarques de Lleida ha celebrat aquest diumenge el dia de la República

0
1169

La Joventut Socialista de les Comarques de Lleida ha celebrat aquest diumenge el dia de la República. Més de 20 persones han participat en la ruta a peu que ha organitzat el joves del PSC

El lema “Coneix la Lleida de la Guerra Civil” ha estat utilitzat per fer conèixer a la ciutadania els valors de la República, tot visitant els llocs més emblemàtics de la ciutat durant la Segona República i la Guerra Civil. L’antic Liceu Escolar, el refugi antiaeri de la Trinitat i l’edifici desaparegut Gota de Llet, han estat alguns dels llocs que s’han escollit per commemorar l’efemèride. L’acte ha finalitzat amb la lectura d’un manifest i una ofrena floral al Liceu Escolar, destruït durant els bombardejos esdevinguts a Lleida el 37.

Josep Maria Mòdol, 1r secretari de la Federació, ha recordat que per als joves socialistes, dies com aquests són dies de commemoració i de recordatori de la II República. Mòdol afirma que “especialment s’ha de reivindicar un canvi democràtic en les estructures de l’estat, i superar una institució, la monarquia, que no para de desacreditar-se constantment”.

La JSC porta tota aquesta setmana traslladant als Ajuntaments de Catalunya la petició de fer onejar la bandera republicana als seus edificis consistorials.

Adreça

Use ctrl + scroll to zoom the map

 

 

Map Data
Map data ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Map DataMap data ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Map data ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional

 

 

 

 

Map
Satellite

 

 

Galería d’imatges (7)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here