Hernández: “Si per alguna cosa es caracteritza el Govern del PP és per destrossar la igualtat”

0
195

La diputada socialista al Congrés ha participat aquest dissabte en l’acte “Parlem d’Igualtat” de la JSC de les Comarques de Lleida

La diputada socialista al Congrés per Tenerife, Patrícia Hernández, ha assegurat aquest dissabte que “si per alguna cosa s’ha caracteritzat la legislatura del Govern del PP és per destrossar la igualtat“. Ho ha dit en l’acte “Parlem d’igualtat” de la JSC de les Comarques de Lleida, aquest dissabte, a la Sala Manolita,al que han assistit un centenar de persones.

Hernández ha posat de relleu que “destrossant l’Estat del Benestar, el PP porta a la dona a la necessitat de que estigui a casa, que deixi de banda qualsevol altra oportunitat de desenvolupament personal per cuidar de la família “. Hernández ha fet una crida també a que “ha arribat el moment dels joves, la política els necessita, Espanya, Catalunya i Lleida els necessita; han de ser conscients que tenen la força per ser els protagonistes del canvi”.

També hi ha participat, Agnès Pardell, catedràtica de Dret laboral i de la Seguretat Social a la Universitat de Lleida i exdiputada del PSC al Parlament. Pardell ha destacat que “el govern del PP ha estat proactiu a favor del capital i en contra de la igualtat “ i ha afegit que “la Conferència general de la OIT de 2012 va afirmar que els joves són part de la solució, que la seva veu ha de ser escoltada, la seva creativitat aprofitada i els seus drets respectats en les accions per afrontar la crisi de l’ocupació juvenil”.

Finalment, el Primer Secretari de la JSC de les Comarques de Lleida, Josep Mª Mòdol, ha apuntat que “el Govern més ranci de la història ha vulnerat els dretes de la dona amb la reforma de la llei de reproducció, decidint sobre quan poden ser mares o no i són les dones les que han de poder decidir sobre el seu propis cos”. Mòdol ha afegit que “davant uns governs, a Catalunya i Espanya, que es limiten a retallar, en inversions i en drets a les persones, no ens podem quedar passius”. En aquest sentit, ha dit, “cal que els joves, que tota una generació de nois i noies, segurament els millors preparats de la història, ens unim per frenar aquests governs que limiten no només el nostre futur sinó el de tot el país”.

Adreça

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here