Cimera sobre Atur Juvenil a les Comarques de Lleida amb alcaldes, portaves i regidors socialistes

0
220

La JSC de les Comarques de Lleida insta als grups socialistes a les administracions a presentar una moció sobre l’atur juvenil

El Primer Secretari de la JSC, Javi López, la Viceprimera Secretària, Arantxa Calvera, el Secretari de Política Municipal, Carles Cabanillas i el Primer Secretari a la JSC de la Federació, Josep M. Módol han presentat avui diverses iniciatives sobre la qüestió

La JSC de les Comarques de Lleida faran arribar als grups socialistes presents als diferents ajuntaments, consells comarcals i Diputació una moció en contra de l’atur juvenil.
D’aquesta manera, la Joventut Socialista de Catalunya ha iniciat un pla de xoc amb l’objectiu de que les diferents administracions treballin en aplicar mesures que aturin la desocupació entre els joves. El Primer Secretari de la JSC, Javi López, ha explicat que “la situació és d’emergència nacional, no només afecta la situació econòmica i laboral, sinó també social, augmentant els sectors de població desfavorits”. López ha afegit que “les mesures dels governs de dretes, a Catalunya i a Espanya, estan desembocant en la creació d’una generació a la cuneta”. Per la seva banda, la Viceprimera Secretària de la JSC, Arantxa Calvera, ha recordat al govern de la Generalitat que “la inacció no és una possible resposta, no fer res no és una acció que ens pugui dur a una sortida real de la crisi, que està afectant a un milió de joves a Catalunya avui sense feina ni perspectives de trobar-la”. 
Finalment, el Secretari de Política Municipal de la JSC, Carles Cabanillas, ha presentat les mesures per a l’ocupació juvenil, així com les bones pràctiques que estan realitzant diferents ajuntaments, com ara el de Lleida amb el pla Ocupa’t.
La JSC, juntament amb el grup parlamentari socialista, han aconseguit que properament el Parlament de Catalunya celebri el Ple Monogràfic sobre l’atur juvenil.

Adreça

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here